Not receiving submissions, notifications, auto responder, not being sent to thank you page.

  • Profile Image
    wegoshop
    Asked on February 12, 2013 at 03:07 PM

    Im not sure what is going on but my customers are submitting forms and they are not being forwarded to me, plus my clients are not being sent to my thank you page or recieving their auto response. My submission count has not changed, it is as if my clients did not submit anything. I WILL NOT CHANGE THE SENDER EMAIL TO noreply@jotform.com.

    Edit: After reading other posts with basically the same problems, I have removed DropBox integration and it seems to be working now. However, I ask that you please still look into this matter and CONFIRM whether or not DropBox integration was the problem.

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on February 12, 2013 at 04:06 PM

    Hi there, 

    I have run a few tests on a clone of your form and on your actual form.

    The form is redirecting users to your thank you page:

    As per the Autoresponder, that is also working well:

    As per notifications not beeing sent, I have checcked our side and there are no errors.

    The suggestion of changing the sender's address to noreply@jotform.com is because many e-mail filters will reject emails that come from JotForms IPs labeled with a different address.

    The suggestion is for the settings on the notifications not the Autoresponder.  This means that only the owner of the forms will receive this as a senders address.

    This suggestion is to help our users receive all his notifications.  

    Hope that helps!

  • Profile Image
    wegoshop
    Answered on February 15, 2013 at 01:38 PM

    As I stated in an edit of my original post: "After reading other posts with basically the same problems, I have removed DropBox integration and it seems to be working now. However, I ask that you please still look into this matter and CONFIRM whether or not DropBox integration was the problem."

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on February 15, 2013 at 01:50 PM

    Yes, Dropbox was the problem, but it's been fixed now.

    Please re-integrate your form with dropbox and let us know if the issue still persist