submission data is not forwarded to Microsoft Flow

  • Profile Image
    leebaggaley
    Asked on April 16, 2019 at 07:55 AM

    Hi,


    Since Friday my Microsoft flows haven't been triggering upon form submission, the submissions are being received into Jotform and the emails are going out (I also have a flow to capture the emails thats working fine)


    Please could you let me know if there is an issue with the API/Trigger as I need to resolve this ASAP

    Also, is there a manual way to retrigger the submission from Jotform so that I dont loose the submissions that haven't worked via Flow?

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on April 16, 2019 at 10:10 AM

    May we know what services are you using to pass your data? Are you using One Drive?

    Can you please share to us a screenshot on how you created your flow?

    Here is a guide to post screenshot:-How-to-add-screenshots-images-to-questions-to-the-support-forum

    Also, is there a manual way to retrigger the submission from Jotform so that I dont loose the submissions that haven't worked via Flow?

    Unfortunately, there is no option to manually forward the submission to Microsoft Flow.

    We will wait for your response.

  • Profile Image
    leebaggaley
    Answered on April 16, 2019 at 10:29 AM

    My flows are very basic, examples attached. The flow isn't even triggering so there isnt a "Failed Flow" which leads me to beleive that Jotform isnt working properly


    1555424961Capture.PNG

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on April 16, 2019 at 11:57 AM

    I have tested my sample Form with Microsoft Flow and I was able to succeed in receiving my submission files.

    Can you please try to check your run history if it is successful?

    Looking forward for your response.

  • Profile Image
    leebaggaley
    Answered on April 17, 2019 at 10:01 AM

    I had been receiving a lot of errors to say that the "Trigger" isn't working properly and I also had issues with a condition that wasn't working. The issues have seemed to resolve this afternoon so not sure where the problem was

  • Profile Image
    leebaggaley
    Answered on April 17, 2019 at 10:03 AM

    p.s nothing was showing in the run history as the flow was not triggering, i.e on submission. This leads me to believe that the trigger/API has not been working properly for the past few days

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on April 17, 2019 at 11:13 AM

    Unfortunately, I can't seem to replicate the issue at my end.

    However, if the issue persists let us know so that we can check it further.