Still having problems with form in Chrome and Firefox

  • Profile Image
    astroibiza
    Asked on February 23, 2013 at 05:06 AM

    The site is www.concord66ibiza.com  A new site built with Zara.  I have several other Zara sites using Jotform - all are ok.

    I received a reply saying you could find no problem.... sadly I still do.  I sent a reply (below) to that effect, but have heard nothing.  Are you working on the problem, or are you ignorong me?

    Thanks,  Hedley Paul

     

    HEDLEY SPARGO

    TO:

    jotformforum_182769@interlogy.com

     Message starred Thursday, 21 February 2013, 22:18

    Hi again,

    Accepted it is working for you, but on our two laptops and Samsung Note, the result is the same - works ok in explorer, but not in chrome and firefox.  Tried loading another form into the Xara page = did not work;  tried the page into another site page - did not work,,,, Have cleared all old Java files, loaded latest... still no go....  Tried deleting part of the form modified last - still no go....  The form runs in Jotform preview, and in xara preview (explorer)  but when I try it in Xara preview Chrome, or Firefox, its no-go again - form renders and appears ok, but cursor will not access any field box, or respond to submit button....

    Seems to be an incompatability/setting  somewhere

    Other sites using other Jotforms are all ok

    Thanks,

    Hedley Paul

  • Profile Image
    Answered on February 23, 2013 at 06:35 AM

    Hi Paul,

    Please share your screenshot of jotform. It would help to investigate the issue as on my desktop(IE,Firefox) your jotforms appears to be working fine.

    Thanks,

    Sidharth

  • Profile Image
    astroibiza
    Answered on February 24, 2013 at 07:06 AM

    Thank you for identifying the problem.  All fixed now.