Blank Embedded Form & "Form did not pass status check" message

  • Profile Image
    funkyfro
    Asked on February 26, 2013 at 04:38 PM

    Hi there, I usually try to research answers to my questions before posting, but I'm not sure I can find this one.  I actually posted in another thread and noticed you asked another user to post a new question, so I'm guessing I should follow that path.  Here's my question if you could please help us out:

    --------------------------------------------------------------------------

    Hi there, it seems like my form is working but then I had it embedded on our website and it shows up blank.  Additionally, the link to my form seems to be working but then I get the 'Did not Pass Status Check' error when I go to type in some test information.

    I know we reached 100 submissions, at a point (a bunch were duplicates), so I went in and deleted them, but I'm not sure what's going on.

    We're a non profit organization that runs a baseball league for adults.  100 submissions is usually great for us, but I'm abit stunned we exceeded it.  This is our first year of using your site and we really like it, and it's quite possible we'll be coming on for a bigger subscription down the road.

    Could you please help us figure out what's going on?  Thanks a million!

    Efrem

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 26, 2013 at 07:03 PM

    Hi,

    As previously mentioned. Your account should now be fine. Your forms should now work normally as usual. Thanks!