Auto Responder Email + Condition Problem

  • Profile Image
    mediaroad
    Asked on May 18, 2010 at 08:25 AM

    (1) I have setup Auto-Responder email alert with conditions associated with the checkbox.  Since there are bugs with checkbox (confirmed with another thread),   I deleted all the conditions and re-created the checkbox.  However, the form still sends out Auto-Responder email !!!!!   Something is seriously wrong...   Finally I had to delete all the Email Alerts in order to stop the email going out.


    (2) I found that something always messes up whenever I delete something,  last week I deleted 1 of 6 conditions, and then what happened was...  part of condition 2 was mixed with condition 3, and then 3 mixed with condition 4.  It was bad.  

    (3) Related to (1),  I have both  "Notification Email" and "AutoResponder Email" setup.  After I deleted all the "Auto Responder",  my "Notification Email"  email address "FROM" frield was changed from {name}   to "JotForm default" email.   Arrrrr...  Auto Responder and Notification Email are mixed up.


  • Profile Image
    MassArt
    Answered on May 19, 2010 at 12:22 PM
    I believe these are the problems I'm having as well. I've made changes to conditions or email alerts and had other settings I'd set blank out.

    The notification email always goes to the formSubmitter rather than to anyone in my conditions.
  • Profile Image
    serkan
    Answered on July 10, 2010 at 09:08 AM

    This problem is fixed now. Thank you all for reporting.