JotForm Source Code (format not working)?

  • Profile Image
    Recrewtor
    Asked on March 12, 2013 at 11:38 PM

    We are trying to take the source code of our form and put it in Adobe Muse in order for it to work with the backend of our site. When we use the embed function, it looks and functions great but it doesn't work with our beckend coding. We need the actual source code. However, when we use the source code option, the calendar option doesn't work and the help text doesn't appear. Any help would be greatly appreciated. This is rather urgent. Very urgent!

    Basically, when I take the SOURCE CODE, it appears on my site with a horribly out of whack format. In fact, you can press the submit button and, regardless of how many required questions were left blank, it submits. That's just one example. 

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 13, 2013 at 08:12 AM

    Hi,

    Did you download your complete form source code? If yes, that includes JS and CSS files. You need to upload them as well in order for your form styles and validation to work properly.

    May we also know the exact page URL where you've placed your form source code so we can check it here?

    We'll wait your reply. Thanks!

  • Profile Image
    Recrewtor
    Answered on March 13, 2013 at 08:26 AM

    What do you mean by "you need to upload them as well?"

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 13, 2013 at 09:28 AM

    Hi,

    I am referring to the "complete form source code with javascript and csss files included". However, I assume you are using just the 'source code' (the provided code when you click source). Can you please let us know the website URL where you have embedded your form source code so we can check it on our browser? That should help us diagnose the problem you've mentioned.

    Thank you!

  • Profile Image
    Recrewtor
    Answered on March 13, 2013 at 10:41 AM

    Unfortunately, it's not uploaded yet. And no, I downloaded the source code exactly as you mentioned. The form, for some reason, appears in a totally odd format when coded with our backend. It looks perfect when simply embedded, but we can't use the embedded code with our backend. We need the source. Therefore, we're in a bit of a pickle here...

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 13, 2013 at 10:45 AM

    Thanks for your reply. Can you please provide a test page so we can troubleshoot the problem? It is ten times easier to load up the site and diagnose a problem if we can see it in our own browsers.

    Thanks in advance.