Form not found Error

  • Profile Image
    biotica
    Asked on April 10, 2013 at 10:57 AM

    Hi, I posted in another forum stream but I think my request was lost in the shuffle.

    I am getting the following error when customers try to submit my form or I try to edit it: "Form not found: Form Id is missing or irregular"

    Please, please help! My customers haven't been able to contact me online for a few days now and it is costing me business.

    Thank you so much for your help,

    -Kris

  • Profile Image
    sidharth_kch
    Answered on April 10, 2013 at 11:09 AM

    @biotica

    I checked your form and looks like you have used source code embed method. IS that correct?

    Can you please let us know if the form was working earlier? Please let us know so that we can investigate your issue.

    Can you please try to use iFrame embed method to embed your form. The direct link to your form just works fine: http://www.jotform.com/80015147145

    Thanks,

    Sidharth

  • Profile Image
    biotica
    Answered on April 10, 2013 at 12:58 PM

    Hi,

    This same form has worked just fine for years. It just started prompting error messages a couple of days ago.

     

    As far as the embed method, I can try using another embed method, but I'm not sure why the previously working form would just stop working. From the forum traffic, I gather this is happening to a lot of users all at the same time, so I think the problem might be something else.

     

    Thanks so much,

     

    Kris

  • Profile Image
    biotica
    Answered on April 10, 2013 at 01:11 PM

    Hi,

    This same form has worked just fine for years. It just started prompting error messages a couple of days ago.

     

    As far as the embed method, I can try using another embed method, but I'm not sure why the previously working form would just stop working. From the forum traffic, I gather this is happening to a lot of users all at the same time, so I think the problem might be something else.

     

    Thanks so much,

     

    Kris

  • Profile Image
    jefreylandicho
    Answered on April 10, 2013 at 01:32 PM

    I notice that your web page is still using the old embed form method. Can you please try re embedding your form using the current embed script use by Jotform. 

    To get the current Jotform embed script, go to Setup & Embed then click the Embed Form.

    Then select one of the embed form.

    Once you have change the old embed code in your website to the current embed code and the issue still persist, please contact us again.