Internet Explorer

  • Profile Image
    gatewaybusinessbrokers
    Asked on May 06, 2013 at 06:59 AM

    Hello and good morning. I'm trying to figure out how to make the JotForm work with Internet Explorer.  Currently, it works just fine with Chrome and FireFox. 


    Thanks, 

    Tim 

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on May 06, 2013 at 09:20 AM

    Hi Tim,

    Good day! What is the issue have you encounter with the form using Internet Explorer? What is your IE Version and OS?

    Is it a compatibility issue? Please try using our iframe method: How to Get Form iFrame Codes. This should help.

     

    Thanks

  • Profile Image
    gatewaybusinessbrokers
    Answered on May 06, 2013 at 10:20 AM
    Hello and thanks for the response. It's not my issue, its an issue with the users who come to my site. I can't control who comes to the site. It's easy for everyone with Chrome and Firefox, but non-existent with Explorer. I shall try the iFrame you speak of.

    Thanks,
    Tim

    Timothy V. Blais, BBA, CMEA
    Broker, Owner
    p: 902.441.9589
    f: 902.576.5683
    free: 1.877.314.5683

    GatewayLogo

    Business Brokerage | Business Valuation | Equipment & Machinery Appraisals

    This e-mail transmission is CONFIDENTIAL. It is intended only for the person or persons to whom it is addressed, and may contain legally privileged information. Any unauthorized review, disclosure, distribution, copying or other use by anyone else is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this message in error, please notify the sender immediately by e-mail and destroy this transmission. Thank you.

  • Profile Image
    sidharth_kch
    Answered on May 06, 2013 at 10:57 AM

    @gatewaybusinessbrokers

    Sure, please embed your form with iFrame method and let us know if you encounter any issue. When your users inmorm you that they are not able to use your forms in IE, please ask them what issue they are having. It will help us investigate your issue.

    May may also ask your user to clear their browser cache and see if that helps.

    Thanks,

    Sidharth