Send Form by Email

  • Profile Image
    jasonkugler
    Asked on April 15, 2011 at 01:20 PM

    Jot forms won't send a notification to info@copy-it.com after a form submission is complete.  I filled out the recipient field correctly, but it just doesn't work.  I can't send send form by email. It worked previously.  Why did it stop working???

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on April 15, 2011 at 05:33 PM

    Hi jasonkugler,

    Thanks for your message. I was able to check our mail logs and found out that JotForm was able to turnover the message to your email provider. Here are the logs:

    Apr 15 13:38:44 ying sm-mta[32205]: p3FHceBU032203: to=, ctladdr= (1001/1002), delay=00:00:04, xdelay=00:00:04, mailer=esmtp, pri=124435, relay=mail.copy-it.com. [50.23.202.163], dsn=2.0.0, stat=Sent (ok 1302888954 qp 22610)

    At this point, it may also help that you contact your ISP or email provider regarding this issue so that they can also start investigating on their end as well. They may have implemented some changes that affected how you receive your emails.
    If the issue still persists, please let us know so that we can investigate further. Thank you for using JotForm!
    JOTFORM SUPPORT
  • Profile Image
    ceanders
    Answered on April 15, 2011 at 06:36 PM

    I'm having a similar problem, I get the test form messages ok but not a real form

    http://www.jotform.com/form/11040409298

    http://www.jotform.com/ceanders/11040827291

    Thanks for your help.

    URGENT Reply requested

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on April 16, 2011 at 05:09 AM

    Hi ceanders,

    I stumbled upon your post in another thread (http://www.jotform.com/answers/21965-I-need-help-making-my-form-send-email-It-seems-to-work-but-no-mail). Can you please confirm if you're still having issues with your email notifications? Please let us know so that we can assist you further.

    Thank you for using JotForm!

    JOTFORM SUPPORT

     

     

  • Profile Image
    jasonkugler
    Answered on April 16, 2011 at 08:17 AM

    It's working now... I wasn't able to receive any emails right after launching my site.   I corrected the problem and everything works now. I can now send form by email. Thanks!

  • Profile Image
    allanftd
    Answered on April 16, 2011 at 09:05 AM

    Thanks, jasonkugler. Please let us know if we can be of further assistance. Thank you for using JotForm!

    JOTFORM SUPPORT