Reports to Cloud app not athenticating.

  • Profile Image
    tfalso
    Asked on April 01, 2020 at 12:23 PM

    I am trying to utlize/install the add on "Reports to Cloud" add-on/app.  When I click the link to go to the app, click on allow acces, the next page stays stuck and doesn't fully load (see screenshot).

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on April 01, 2020 at 02:30 PM

    Apologies for the inconveniences caused. 

    I've tested the app and it seems to work on my end, example:

    15857656991.gif

    May you please try clearing your browser cache and see if that helps? 

    Let us know how it goes. 

  • Profile Image
    tfalso
    Answered on April 01, 2020 at 09:16 PM

    Cleared the cache- still not working.  Using Chrome but also tried IE.  I've got a video screen capture but can't send it through this so I've included three screenshots in order.  Gets stuck on the last (screenshot3)

    1585790180screencapture1.JPG1585790194screencapture2.JPG1585790203screencapture3.JPG

  • Profile Image
    Vanessa_T
    Answered on April 02, 2020 at 12:07 AM

    You may upload your screencast in your Google Drive or Dropbox and share the link in here.


    Meanwhile, can you please try using FireFox or incognito mode. It should ask you to login first.

    If the issue persists, please share to us the console logs.

    How-to-get-a-console-report-from-most-common-browsers

  • Profile Image
    tfalso
    Answered on April 02, 2020 at 10:16 AM

    Tried it in Firefox as well as in an Incognito window.  The app does appear under settings>API>authorized apps (read access).  I even tried removing this and reinstalling but same deal.  Here is a screenshot from the incognito attempt:

    https://www.dropbox.com/s/q8036fq5buq1cvr/My%20Forms%20_%20JotForm%20-%20Google%20Chrome%202020-04-02%2010-11-17.mp4?dl=0


  • Profile Image
    IvayloK
    Answered on April 02, 2020 at 01:46 PM

    Can you please try to open the app from this direct link:

    http://reports2cloud.jotform.io

    If the issue still persists, please provide a console report.

    Guide: https://www.jotform.com/help/453-How-to-get-a-console-report-from-most-common-browsers

    Looking forward to your response.

  • Profile Image
    tfalso
    Answered on April 02, 2020 at 01:54 PM

    That did the same thing.  Here is a console report:

    1585850055Capture.JPG

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on April 02, 2020 at 03:27 PM

    Thanks for the image, I will be reporting this to our back-end team so oue developers can have a look on this, we will keep you updated via this thread. 

    Thanks.