Worldpay Integration: Subscription gets a blank page upon hitting submit button

  • Profile Image
    Tawhiyd
    Asked on June 04, 2013 at 05:51 AM
  • Profile Image
    abajan
    Answered on June 04, 2013 at 06:24 AM

    Mr Ally,

    Upon testing your form, I was able to replicate the issue but I'm unable to identify the cause. As such, I have submitted a ticket for you. The developer to whom it is eventually assigned will notify you via this thread when the issue has been resolved.

    Our apologies for the inconvenience caused.

  • Profile Image
    Tawhiyd
    Answered on June 05, 2013 at 10:56 AM

    Hi,

    Just wondering if there is an update on this?

    It's been over 24 hours and would like to know what's going on.

     

    Thanks

    Ally

  • Profile Image
    jefreylandicho
    Answered on June 05, 2013 at 11:16 AM

    Our developers are still looking into this issue. We will update you as soon as we hear from them that this issue has been resolved.

  • Profile Image
    Tawhiyd
    Answered on June 12, 2013 at 09:51 AM

    Hi,

    Just wondering if there is an update on this?

    Thanks

    Ally

  • Profile Image
    dinesh-it
    Answered on June 12, 2013 at 10:01 AM

    Sorry for the inconvenience. But we still not hear any update from our developers regarding this issue.

    We Will update this thread once we receive any updates.

    Thank you.

  • Profile Image
    Tawhiyd
    Answered on July 22, 2013 at 10:11 AM

    An inconsistent system has NO solution at all ?

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on July 22, 2013 at 10:52 AM

    @Tawhiyd

    We are truly sorry but we do not have updates available as of the moment. The problem is still on developers to do list. Don't you worry, I will get our developers attention about this and provide to you updates as soon as possible.

    Our apologies for the inconveniences caused.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on July 22, 2013 at 10:59 AM

    @Tawhiyd

    This may not be likely a solution but may we know if you've already set the Callback URL in your Worldpay settings?