What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Why isn't Auto-Responder not working?

    Asked by grantmdavis on July 08, 2013 at 05:21 PM

    There are four conditions set to send out my auto responder to 4 different email addresses:

     

    Page URL:
    http://jotformpro.com/form/31687209389972

    email different different email
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by EltonCris on July 08, 2013 at 09:48 PM

    Hi,

    Is this working fine previously? I just checked the emails used in your form conditions and they're all not in the bounce list so it should be fine. Can you please try to make a test with your form and see if you are able to received it's notifications now?

    Let us know here if the problem still persist. Thanks!

  • Profile Image

    Answered by grantmdavis on July 09, 2013 at 10:14 AM

    I did a test, it seems to be sending only to the last condition.

  • Profile Image

    Answered by grantmdavis on July 09, 2013 at 10:54 AM

    There are 2 questions in the form that request email addresses. There are conditions set to Auto respond to those emails. But they are not getting the auto response.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by KadeJM on July 09, 2013 at 01:13 PM

    I looked at your form and it appears that the problem is resulting from a misconfiguration in the Email Notifications. I checked this by changing and using some of my own email addresses but I didn't recieve anything when I normally should without a doubt.

    It appears that the problem is resulting due to a misconfiguration between your Email Alerts and the Conditons. I noticed that when I added in a New Autoresponder I was able to start receiving some of the notifications. However, before that...nothing was coming through so I think this was because you had either didn't actually have the Autoresponder or the connection between the two is missing.

    I will need some more time to try to figure out what is happening here. You may want to clone your form and then play around with this so that you dont mess up the original until you get it right since sometimes conditions can be slightly touchy if done incorrectly.