What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    white background when loading

    Asked by alvincosio on July 23, 2013 at 11:16 AM

    Hi,

     

    please help. my website background is light gray and i have a condition in my radio button. the problem is when the page is loading a white background appear and the textbox with condition is showing (it must hiding ). is there a way to fix it? i try different browser but the same result

     

    here is the url of the site:

    http://www.southernindustrialandtruck.ca/#/forms/4577422856

     

     

    Thanks,

    Alvin

    problem textbox different site
  • Profile Image

    Answered by moonzkie on July 23, 2013 at 11:39 AM

    Hi,

    Can you please try to clear your browser's cache? I have tried to view the page but could not replicate on the said problem both on the white background while the page is loading and the conditions. I have tried it on Chrome, Firefox and IE and got the same result.

    Thank you.

  • Profile Image

    Answered by alvincosio on July 23, 2013 at 12:16 PM

    i try to do that. but it resolves only the white background. but the condition is still there. popping up first before it will hide.

     

    please help

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by EltonCris on July 23, 2013 at 12:34 PM

    @ alvincosio

    Can you temporarily open your website so we can inspect the form here? It is currently under construction mode so we can't view the form in your page.

    We'll wait your reply. Thanks! 

  • Profile Image

    Answered by alvincosio on July 23, 2013 at 12:38 PM
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Morian on July 23, 2013 at 01:03 PM

    Just to clarify, your form is in this page right?  http://www.southernindustrialandtruck.ca/contact/4577056164

    And this is your stand-alone form?

    https://secure.jotform.co/31686052103850

    If that is your form, you mentioned that you have a condition on your radio button but I'm neither seeing a saved condition nor a radio button.

  • Profile Image

    Answered by alvincosio on July 23, 2013 at 01:07 PM

    no, no.

    the form url is

    http://www.southernindustrialandtruck.ca/forms/4577422856

     

    this form url has no link yet in our site. 

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Morian on July 23, 2013 at 01:18 PM

    I see. As my colleague mentioned, that link is Under Construction so there is no way for us to see what's going on there. I can see there are 4 forms in your account. May we know at least the title of the form that is having that problem? Is it the Student Progress Report or the Protocolo de Parceria? Thanks!

  • Profile Image

    Answered by alvincosio on July 23, 2013 at 01:21 PM

    no, you can see that. i gave already the complete url of our site for you guys to see.

    http://www.southernindustrialandtruck.ca/home

     

    anyway the form that i need to fix is Student progress report. that's it

     

    Thanks in advance

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Morian on July 23, 2013 at 01:36 PM

    I cloned the Student Progress Report. As far as the conditions, I can see that you have 2 conditions set so far and both are working fine on my end. When Task 1 or Task 2 is selected, Description 1, 2, and 3 are shown. They're hidden when other Task to complete is selected.

    With the radio button, when I select Parts, quantity, and description,  the fields for Part #, Quantity, and Description are showing, which is how you set it up so it is working fine.

    I'm not quite sure what you mean by "white background when loading". If it is the background color that you want to change to light gray, you can simply click on Form Style -> Background Color.

    If this is not what you mean by that, please let us know. Thanks!

  • Profile Image

    Answered by alvincosio on July 23, 2013 at 01:42 PM

    thanks for that.  the white background thing when loading is already fixed by clearing the browser cached and the history. but the problem is when the page is loading the condition textbox is popping first and the it will hide. that is the problem

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Morian on July 23, 2013 at 02:21 PM

    I see what you're referring. I checked the Student Progress Report form in your account and the conditions seem to have been deleted. You may have deleted the fields associated with those conditions and added another one. In any case, you can just set up the conditions again the way you did before and that should fix it. Thanks!

  • Profile Image

    Answered by alvincosio on July 23, 2013 at 03:54 PM

    i create again those condition but the same. when i test it in my site. it will load first the condition field and then after a few seconds it will dissappear.

    is there anyway that when the i click the page and all the condition field will not show?

    it works when you preview in jotform, but when i go in my site the condition is always popping up first and then it will hide

     

    please help

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Morian on July 23, 2013 at 04:01 PM

    If it is already working when you preview it in Jotform, you may try to remove the iframe code in your site and re-embed it again. Let us know if the problem persists after doing that. Thanks.