Form updates are not appearing in preview or live version

  • Profile Image
    bgolden126
    Asked on August 27, 2020 at 04:58 AM

    Version in the form editor:

    1598518648The-Easiest-Online-Form-Builde

    Version in preview and live:

    1598518603The-Easiest-Online-Form-Builde

    Same thing happens when I change any of the text as well.

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on August 27, 2020 at 09:14 AM

    You may try using Image then Themes to edit your form. You may also click custom to manually edit the colors in your form.

    15985340511.png

    Or if you would like to use colors, kindly click colors back again.

    I would also suggest you login back to your account before making any changes.

    Please give it a try and let us know if the issue still remains.

  • Profile Image
    bgolden126
    Answered on August 28, 2020 at 05:15 AM

    The changes randomly appeared later, but now when I go to change it, the same issue happens. I even tried logging out and logging back in.

    This issue makes it really difficult to see how the form looks on our website.

    Here it is currently in the editor:

    1598606079Untitled2.jpg

    Here it is currently in preview and on our website:

    1598606120Untitled.jpg

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on August 28, 2020 at 07:10 AM

    May we know the web browser you're using to edit your form?

    I have checked your form again and it seems the form builder is the same with the preview.

    15986129001.png

    Kindly try to clear your browsers cache and  check again .

    If the issue persists, may we know the color or what kind of theme would you like to use so that we can try to update it at our end.

    Looking forward for your response.

  • Profile Image
    bgolden126
    Answered on August 28, 2020 at 07:37 AM

    I would like to use the image in the templates, but every time I try to save the template it reverts back to a color, as seen here:

    1598614652Untitled3.jpg

  • Profile Image
    bgolden126
    Answered on August 28, 2020 at 07:42 AM

    I continue to have the same issue when I clear my cookies and when I try it with a different browser.

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on August 28, 2020 at 09:05 AM

    I have checked your form and  seems you have updated your form already.

    15986196611.png

    Please try viewing the form on another web browser and let us know how it goes.