JotForm tables: Decryption prcoess failed error message shows randomly

  • Profile Image
    ALZ_DCC
    Asked on October 28, 2020 at 09:11 AM

    Also I am seeing this message. I do not want my files decrypted. It wont x out. Please advise.

    1603890632_5f996dc8477a9_

  • Profile Image
    Basil_A
    Answered on October 28, 2020 at 10:07 AM

    Hi,

    Are you facing this error in a specific form?

    I believe this the issue is happening on the submissions page, is that correct?

    Looking forward to your reply.

  • Profile Image
    ALZ_DCC
    Answered on October 28, 2020 at 11:20 AM

    Yes on the submission page. And now the message is gone. I just want to make sure and confirm everything is still HIPAA compliant and encrypted. Can you confirm that or can I?

    Thanks!

    Brooke

  • Profile Image
    Basil_A
    Answered on October 28, 2020 at 12:28 PM

    Hi,

    I can see that HIPAA is still enabled on your account, the message was most likely due to the submissions being moved to the new tables view.

    Please let us know if you require any further assistance.

  • Profile Image
    ALZ_DCC
    Answered on October 28, 2020 at 12:35 PM

    Oh OK Great! Thanks for you help on this!

    Brooke

  • Profile Image
    ALZ_DCC
    Answered on October 28, 2020 at 12:38 PM

    Ok and just as I wrote that the error message is back. Is this just something I should ignore? Is it something that may come and go?

  • Profile Image
    gerardw
    Answered on October 28, 2020 at 02:29 PM

    Let me escalate this to our back end team to check further. Once there is an update we will let you know via this ticket.

    Meanwhile, could you clear your browser cache, log into your account and check again?

  • Profile Image
    ALZ_DCC
    Answered on October 28, 2020 at 03:08 PM

    I am not sure how to clear my browser cache. Can you advise?


  • Profile Image
    Basil_A
    Answered on October 28, 2020 at 04:15 PM

    Hi,

    You can follow the article below to clear your browser cache:

    https://support.google.com/accounts/answer/32050?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

    Thank you for your patience.

  • Profile Image
    ALZ_DCC
    Answered on October 28, 2020 at 04:24 PM

    Thank you! Cleared the cache and it fixed a different problem I was having but not this one. I will wait to hear back from you. Thanks!

    Brooke

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on October 29, 2020 at 10:17 AM

    We are sorry for the inconvenience this may have caused. We have received an update from our backend team that the issue is now resolved. Could you check again and let us know if you notice any issue with the submissions? We will be happy to take a look again.

    Thanks!

  • Profile Image
    Brooke Patterson 
    Answered on October 29, 2020 at 11:05 AM

    I can't get into anything right now. I Can't even log in. I am getting back end unavailable error messages.
  • Profile Image
    Bojan_J
    Answered on October 29, 2020 at 12:14 PM

    Greetings.

    Since this problem is not related to the original one, it was moved to a new ticket. We are working on a reply, and you will receive it soon on the following link:
    https://www.jotform.com/answers/2666058

    If you have any additional questions, please post them to the related tickets.

    Thank you for your cooperation.

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on October 29, 2020 at 02:23 PM

    Apologies for the trouble being caused. Our backend team has confirmed that the system is stable now and should be working fine. We request you to check again and let us know if you notice any further issue. We will be happy to take a look again.

    Thank you!

  • Profile Image
    ALZ_DCC
    Answered on October 29, 2020 at 02:35 PM

    Thank you! Yes it seems to be working now!