Hidden Section issue

  • Profile Image
    trusselltrust
    Asked on October 04, 2013 at 11:14 AM

    Hi there,

    I've created a small enquiry form with a hidden section based which appears when the previous question is filled.

    The issue I'm having is that the first question from the hidden section is visible and when you answer the previous question the section does not appear.

    Can you please help me? I have tried deleting the hidden section and putting it back with no success.

    Many thanks

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on October 04, 2013 at 12:24 PM

    Hi,

    Sorry for the inconvenience that may have caused. Upon checking your form, it seems to be working fine. Please take a look at this video: http://www.screencast.com/t/bappsdx3Oe

    Anyways, can you please share to us the rules/conditions you want to achieve in your form for further assistance?

    Thank you!

  • Profile Image
    trusselltrust
    Answered on October 07, 2013 at 04:44 AM

    Yes, I've noticed that soon after submitting this... at the time I tried different browsers and the result was the same. But now is working which is weird. Hopefully it won't come back.

    Thank you for offering but I was able to create my rules - I wanted the rest of the form to appear only if the user interacted with the first question.

    Thanks again.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on October 07, 2013 at 04:56 AM

    Hello trusselltrust,

    I am glad to know that your form is working as expected.

    Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!