Cannot View pic on application

  • Profile Image
    Addictive1
    Asked on May 28, 2011 at 10:16 PM

    Hi after someone has submitted their application with pictures, the pictures do not show up on my end when I click on a picture to enlarge it from the form,this page comes up.

     

    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
          <Error><Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>C885A3E4A307385C</RequestId><HostId>oHBXJSOBXYVTYEaTSZbReODzgVQuxyBrmBvoDk43E9dm2R7nL3h45eg42vwHdr0v</HostId></Error>.

     

    Can you help me with this?

  • Profile Image
    abajan
    Answered on May 28, 2011 at 10:53 PM

    Hello Addictive

    When you state that the pictures do not show up "on my end". Do you mean on the submissions page of the form or the emailed notification? I ran a few tests on a clone of your form and submitted photos showed up just fine on the submissions page.

    If you were talking about in the email, please see this thread.

    Thanks for asking and please let us know if we may be of additional assistance.


    ~ Wayne

    EDIT: Apparently you edited your post while I was composing my reply. I believe what you have reported here is a known bug but let me research it.

    UPDATE: Yes, it is a known bug. I'll submit a ticket on it for you and hopefully get it rectified soon.

  • Profile Image
    Addictive1
    Answered on May 28, 2011 at 11:02 PM

    OK thanks

     

    ok