previous information staying on form - I am having people test the form and the last person could see the person befores data?

  • Profile Image
    ksmiley
    Asked on October 28, 2013 at 01:26 PM

    I had two people Rick and Dave test the form. Rick went first and tested the form twice.  When Dave went to test it and opened the form Rick's data was there.  He closed and reopened and the form was blank.  What do i need to change so that won't happen again?

    Did i not give them the correct url? 

    Thank you,

    Kay

  • Profile Image
    ksmiley
    Answered on October 28, 2013 at 02:13 PM

    Two different computers east and west coast -

    This is the URL from the form (i took it from the embed button) 

                                                       http://form.jotform.co/form/32796127933867

     

    This is what i sent to Dave east coast    http://form.jotform.co/form/32796127933867

    This is what i sent to Rick  west coast    http://form.jotform.co/form/32796127933867

     

    Where do i find the correct link?  with the ?session = 

     

    Thank you!

    Kay

  • Profile Image
    ksmiley
    Answered on October 28, 2013 at 10:59 PM

    They did not use the same anything - two different people, two different computers, two different email address. 

    :)  Thanks for helping me figure this out!

    Kay

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on October 29, 2013 at 02:04 AM

    Hi Kay,

    There seems to be a problem with the generated session URL in your forms thank you page. It doesn't capture the email address from the first form.

    Ok, this is what it shows when I tested your form:

    http://form.jotform.co/form/32653911116853?session=

    After session= there should be an email there captured from the first form but this doesn't not on work on your form. 

    I went ahead and checked your form and found out that your email variable {emailAddress} is not right. It should supposed to be {emailAddress8}. Kindly replace your email variable with this or put 8 in it in order for the prepopulation to work. This should fixed the problem.

    Let us know if you have any other questions or if you need further clarifications.

    Thanks and regards!

  • Profile Image
    ksmiley
    Answered on October 29, 2013 at 12:19 PM

    okay - i need way more details - which thank you form - on the intro page or the one at the end of our application?  When i look at the intro thank you page i see emailaddress8  (with the number 8)  on the other one i didnt see anything close.  please take me step by step of where i am making this correction.  Thanks - sorry that i need this step by step.

     

    Thank you,

    Kay

  • Profile Image
    ksmiley
    Answered on October 29, 2013 at 01:28 PM

    I added the 8 to the address - i could not figure out how to get the insert/edit link  box to come up??  please if you can fix this go right ahead you have my permission.