Coupon code button does not work when lightbox is used

  • Profile Image
    InvalidEntry
    Asked on December 01, 2013 at 02:36 PM

    I have 3 coupon codes enabled, but on my site they will not take, but in preview mode here they do.

  • Profile Image
    InvalidEntry
    Answered on December 01, 2013 at 02:38 PM

    You can try it with coupon code Cyber2013

  • Profile Image
    abajan
    Answered on December 01, 2013 at 07:42 PM

    This is most peculiar. Initially, I thought it might have been a conflict between your page's script and the lightbox but when I downloaded the page and stripped everything from it but the basic head and body elements and the lightbox, it still didn't work. Then, figuring it might be a system wide issue, I created a form with a payment field having a coupon and substituted my form's lightbox for yours (using the same parameters). It worked just fine. However, when I cloned your form and used the lightbox of that one, the same problem occurred that happened with your original form. That means there's a bug of some sort which is affecting just that form's lightbox, whether it's the original form or a clone.

    I'll submit a ticket to see if we can get this resolved for you. Our apologies for any inconvenience caused.

  • Profile Image
    InvalidEntry
    Answered on December 01, 2013 at 10:44 PM

    Thank you :) Let me know of any updates :)

  • Profile Image
    abajan
    Answered on December 02, 2013 at 07:09 AM

    The ticket has been submitted and assigned to a developer. We'll keep you updated.

    Our apologies for any inconvenience caused.

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on December 04, 2013 at 10:52 PM

    @InvalidEntry

    This issue was caused by the form translation tool. I am happy to inform you that this has already been fixed.

    Best regards