Issue with Youtube video and lightbox form

  • Profile Image
    ericjmcc
    Asked on June 14, 2011 at 02:59 PM

    I have an embedded video from YouTube using an Iframe on a landing page I am working on.  I love using JotForm but the iFrame gets in the way of the lightbox functionality.

    Is there a way to fix this issue?

     

    Eric

    emcclatchy@nccas.com

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on June 15, 2011 at 04:02 PM

    Hi,

    I checked your site out but it looks like you have changed the link of the lightbox popup to a new window that opens the form. So I saved a copy of your webpage on my computer to test the problem you are experiencing. Apparently, only Firefox was able to display your webpage correctly. Every other browser failed to do so.

    Upon searching the net, I found a solution that involves adding the string - &wmode=transparent - to your Youtube embed codes:

    I tested this using all the standard browsers and it works perfectly everytime. Let us know if this doesn't work for you.


    Neil

  • Profile Image
    ericjmcc
    Answered on June 16, 2011 at 08:53 AM

    Hi Neil,

     

    Thanks a lot for the quick fix!  After doing some research I thought it was impossible for lightbox to work with iframes since they are considered “heavy” objects.  I especially appreciate the fact that you provide support for objects Jotform interfaces with and not directly impacting the jotform code.  

    Kudos for great support!

     

    Eric McClatchy

    Marketing Manager

     NCC Automated Systems

    The Single Source for Automation Solutions

    www.NCCAS.com

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on June 16, 2011 at 08:55 AM

    Eric,

    You are very much welcome. Glad to know I was able to help.


    Neil