I want to upgrade to Premium service. When I click ht button on the pricing page, nothing happens.

  • Profile Image
    DanBlum
    Asked on January 16, 2014 at 01:42 PM

    I am logged on to my jotform account.  I click on pricing.  I click on the upgrade button...but nothing happens.  HELP

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on January 16, 2014 at 07:58 PM

    Hi,

    I can see you've just upgraded to Premium, so I assumed this is now resolved.

    Thanks for subscribing to Jotform!

    Regards!

  • Profile Image
    firefightersfathead
    Answered on January 16, 2014 at 08:25 PM

    How did you do it, DanBlum? I have had the same problem, but cannot seem to get it resolved.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on January 16, 2014 at 08:34 PM

    @firefightersfathead

    We've just replied to your other thread. Kindly check.

    Regards!

  • Profile Image
    DanBlum
    Answered on January 17, 2014 at 09:50 AM
    Yes. Thanks. I went to another machine and the problem went away. There must have been a pop-up involved that was interfering with the process. BTW: I got an additional reply with a link in it. When I go to the link, it takes me to a jotform support forum page. That page just blinks at me as if it’s just constantly reloading or something. I don’t need to follow the link anymore, so it’s not of immediate concern. Maybe it’s just my machine (a different one that either of the machines yesterday). But, maybe it’s indicative of another problem you want to fix? Here’s the link:

    other thread .


    Thanks for your continued support.

    Dan Blum
    1036 W. Sterlington Place
    Apex, NC 27502

    919-387-7360

    ...
  • Profile Image
    ardy0689
    Answered on January 17, 2014 at 11:34 AM

    @DanBlum, yes you are right. Please check your browsers or antivirus if they have some sort of Anti-Popup or Popup-Blocker plugins enabled. This might affect the Upgrade Fill up form Popup.

    Can you share with us this link that you mentioned which is not working? For the meantime, the thread is probably set to private. Make sure that you are correctly logged in to the right account that was involved on that thread. You may also try clearing your browser's caches and logging in with your account again before accessing the forum link you mentioned. Please let us know if this issue persists. Thank you

  • Profile Image
    DanBlum
    Answered on January 17, 2014 at 01:00 PM
    Here’s the link:

    other thread . ß hyperlink


    Dan and/or Nancy Blum
    1036 W. Sterlington Place
    Apex, NC 27502

    Phone: 919-387-7360


    ...
  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 17, 2014 at 01:44 PM

    You cannot access the other thread if you are logged with DanBlum account, because that thread was opened under another user firefightersfathead and it's private. So only that user and the support staff can see it

    Besides that, I think you are all set

    Cheers!