I do not get emails from my forms when used on my site. The test works emails only work.

  • Profile Image
    pkoroll
    Asked on January 17, 2014 at 08:37 PM

    I have it set to send to my email and link to a seperate html. But the email submissions don't go to my email from the website.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on January 18, 2014 at 03:37 AM

    Hi,

    Some of your form doesn't have a notification email settings and some of the form has it but the configuration is incorrect. I've fixed it for you. Kindly submit another test to the live form and check your email inbox and spam folder.

    I would also suggest adding noreply@jotform.com to your contact list and safe sender list - you can do this since you are using Hotmail address. Follow this steps:

    Inbox > Options > Safe and blocked senders > Safe senders

     

    Thanks

  • Profile Image
    pkoroll
    Answered on January 18, 2014 at 08:10 AM
    Thanks for the quick reply. When I do a submission on my site I still don't get an email to my mp55@rogers.com account, only see it in Jotform email. When I do a test on Jotform then I see it in my mp55@rogers.com. On the form builder it shows that my mp55@rogers.com is the default email so I'm little confused.
    Thanks,
    Paul.
    ...
  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 18, 2014 at 04:44 PM

    Yes the email on your account profile is mp55@rogers.com.When you press the test button, it will go always to this email address.

    To test a different one, please fill the form out and submit it. Let us know if you need further help