Formula on the Calculation Wizard is sometimes disappearing

  • Profile Image
    Tigrislyn
    Asked on February 21, 2014 at 10:45 AM

    I know there have been a few post in regards to issues with using Chrome and jotforms, but I was wondering if any of these issues have been addressed.  

    My main issue is that when I am editing in Chrome (my main browser and browser of choice) I will lose the ability to use the conditionals and calculate fields ability.  I can open each of these, but the options to choose which fields to use does not pull up.  Even if I manually type in the filed name, it doesn't keep the information. 

    I am having to use Safari, but it is frustrating for me when I prefer Chrome. Just wanting to know where the status of these "bug" fixes are.

  • Profile Image
    Tigrislyn
    Answered on February 21, 2014 at 12:45 PM

    I'm pretty sure I've done that already, but I'll try again..... And all of it works when I put in the first few conditions/calculations, but then messes up after that.  it does it every time in chrome, but never in Safari.  And I'll have to find the other complaints about using all this in Chrome.  I found them last week when I was having issues.

  • Profile Image
    Tigrislyn
    Answered on February 21, 2014 at 02:43 PM

    That is the form.  I clear the other cache as well.  It didn't work the first time, but then I closed Chrome again and now it is working okay.  I'll try to post a screen print if it does it again.  

  • Profile Image
    Tigrislyn
    Answered on February 22, 2014 at 10:46 PM

     

    I am finding myself having to clear the catch over and over again.  I've linked to two pictures...One is of the Calculate field screen with everything working correctly.  The second picture is what it looks like when it stops working correctly.  This keeps happening and is very difficult when I'm in the middle of editing a form and have to clear caches.

    1st Picture - http://goo.gl/EqZ2tk

    2nd Picture - http://goo.gl/wRRbEn

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 23, 2014 at 03:47 AM

    @Tigrislyn

    Our apologies.

    The problem seems intermittent. I once was able to reproduce it here when I re-opned the existing calculation. I have now escalated this problem to our developers so they can investigate this further and fixed it as soon as they can.

    Thank you for reporting. You will be informed here once the problem is fixed.

    Regards!