Iweb error

  • Profile Image
    Vy Tran
    Asked on July 12, 2011 at 03:17 AM

    Hi I am using Iweb ver 3.03. Have followed your instructions, but get an HTTP error in place of where the form should be, once I upload. See provided link.

    The form called "Book your FREE hearing test" appears okay in iweb, when i copy the code into the widget (See screenshot). However it doesn't seem to appear once I upload.

    I have also tried the iframe code, after reading some of your other forum answers. No difference.

     

    please help.

     

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on July 12, 2011 at 03:27 PM

    Hi Vy,

    The problem is more about the page you have created with iWeb than the Jotform embed codes. Jotform does not have anything to do with it, but I have already found the cause of the problem.

    In your iframe widget code, remove the extra slash in the value of the iframe src

    <iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" marginwidth="0" marginheight="0" style="width: 100%; height: 100%;" src=".//Active_Audiology_Free_hearing_check_files/widget0_markup.html" id="widget0-frame"></frame>

    Let us know how this works for you. Feel free to contact us again if you have other queries or concerns. Thank you and have a nice day!


    Regards,
    Neil

  • Profile Image
    tranv
    Answered on July 21, 2011 at 02:04 AM

    Hi there,

    I have looked for this extra slash... but cannot find it in any part of the code?? could you direct me to where I need to go to find it and delete?

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on July 21, 2011 at 11:40 AM

    Hi,

    Sorry it was a mistake on my part. The tool that I am using to inspect webpages show the codes resulting from the script that is responsible for the iframe widget code.

    This is the exact code in the source of your webpage:

    <script type="text/javascript"><!--//--><![CDATA[//><!-- var widget0_htmlMarkupURL = ".//Active_Audiology_Free_hearing_check_files/widget0_markup.html"; //--><!]]></script>

    Just the same, remove the extra slash and you should be good to go. Let me know if you have further questions or concerns. Thanks!


    Neil