Form submission: Some data missing

  • Profile Image
    ADourado
    Asked on February 23, 2014 at 12:29 PM

    I see the first answers of the questionnaire, but after the 8th question there's no answers. But each question has been answered online - i've tested myself.

    What's happening?

    I appreciate help on this, please.

    Alcina Silva

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on February 23, 2014 at 01:56 PM

    Thanks for letting us know about this, I just did some tests, and the first time the data did not appear, however, the last few times it did. Also I cloned the form on my account and all data did appear at the first attempt. 

    I have escalated this to our second level, to see what can be done about the data that is missing.

  • Profile Image
    ADourado
    Answered on February 23, 2014 at 02:22 PM

    Yes, i've just tested it and it's working.

    Many thanks!

    And yes, i miss the data from several answers until now.

    How can i prevent it to happen again?

  • Profile Image
    Cesar
    Answered on February 23, 2014 at 03:43 PM

    In regards to your last question, the ticket set by BDAVID has been set to that purpose. Once we have an update by the Dev Team, we should then know what could be done to prevent this in the future. Thank you again for your inquiry.

  • Profile Image
    alp_deniz
    Answered on August 31, 2015 at 11:59 PM

    Hello Alcina,

    Sincere apologies for our late reply.

    Unfortunately we were not able to identify the problem behind this, however, during this time JotForm has been improved greatly and recurrence of this type of issue is highly improbable.

    Thank you for your understanding.

    Kind regards