Field Manager not Loading Forms which Contain Text Elements

  • Profile Image
    gmiles
    Asked on March 02, 2014 at 12:40 PM

    I have tried using the Field Manager app in Safari and Chrome, and it stays stuck on loading form ... when trying to load the first form.  Tried clearing cache in both to no avail.  Please advise if there is another way to cut and paste several form elements from one form to another.

  • Profile Image
    Cesar
    Answered on March 02, 2014 at 01:53 PM

    Kindly provide the names or FormURLs of which you want to copy and paste to. As I just tested the Field Manager and it appears to be working on my end:

    Test on Field Manager:

    https://shots.jotform.com/cesar/screens/fieldmanagertest01322014.png

     

    Kindly provide the additional information to assist you better. Thank you.

  • Profile Image
    gmiles
    Answered on March 02, 2014 at 11:46 PM

    I have tried with all of my forms and none seem to work.  It just stays at the loading form.....  same with Chrome or Safari as mentioned above.  Any how here are two sample links to test.

    http://form.jotform.us/form/40501169303140

    http://form.jotform.us/form/40467742075154

  • Profile Image
    abajan
    Answered on March 03, 2014 at 05:47 AM

    I'm experiencing the same problem. I have submitted a ticket for you.

    Our apologies for any inconvenience caused.

  • Profile Image
    abajan
    Answered on March 03, 2014 at 06:16 AM

    @gmiles

    Additional tests I have done indicate that the issue is caused by the text elements at the top of the forms ("Thank you for applying to the Lloyd C. Gardner Fellowship Program! The Lloyd C. Gardner Fellowship Program for Leadership and Social Policy recognizes School of Arts and Sciences ..." etc.)


    The ticket has been updated accordingly.

  • Profile Image
    abajan
    Answered on March 03, 2014 at 06:29 AM

    It's actually necessary to delete all of the text elements for the forms to load completely.

  • Profile Image
    gmiles
    Answered on March 05, 2014 at 12:36 AM

    Hi All,

    Thanks- I will try it out again.  I went back and did the CSS changes myself for the form elements that I wanted to transfer and that worked, but I will certainly try the Field Manager again.

    -George