Can't get Conditions to Work

  • Profile Image
    snlink
    Asked on March 12, 2014 at 01:22 PM

    I have conditions set on the radio button questions...if the wrong answer is selected, a field showing the corect answer should be changed from hidden to shown.  Nothing happens.  At all.

    What's going on?

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on March 12, 2014 at 04:04 PM

    Hi,

    Can you please share to us list of the conditions/rules you want to achieve in your form for further assistance?

    Thanks!

  • Profile Image
    snlink
    Answered on March 12, 2014 at 09:25 PM

    Well, it's basically the same one several times...here's the example:

    If 'In context, what' field 'is not equal to' 'hidden (answer choice)' Then 'show' 'the correct answer is...' field

    I have "the correct answer is..." field hidden.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on March 12, 2014 at 11:51 PM

    Hello snlink,

    Upon checking your form, I found that the fields which you want to show through conditions areactually hidden field. If you have made a form field as hidden, it will never be shown in the form.

    I have cloned your from and did the changes and added the required conditions. Please take a look at the following form and see if this is what you want to achieve:  http://form.jotformpro.com/form/40708625636963?

    Feel free to clone this for a closer look. The following guide should help you in form cloning :  http://www.jotform.com/help/42-How-to-Clone-an-Existing-Form-from-a-URL

    Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!