Why am I getting this in a Preview Form

  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Asked on November 05, 2021 at 05:53 PM

    Why am I getting this in a preview of this form.

    It has happened a few times and appears to be random, other Forms get this on the Live site https://www.mgcaledonian.com/

    https://form.jotform.com/2128410923699631636148839_6185a667e1243_BiCoin Jotform.

  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Answered on November 05, 2021 at 06:16 PM

    Update

    I got this by clicking on an inserted button that links back to our Events page, the button image was missing. I was running the Form in Jotform preview.

  • Profile Image
    Martin_A
    Answered on November 05, 2021 at 10:29 PM

    Hi there,

    After viewing and cloning your form I was able to replicate the problem. It appears that there is a bug on the site that you redirect your users through the hyperlink inserted in your form.
    But because the problem also appears in the Jotform Preview mode I will escalate this to our developers so they can check how this bug is showing the site(bug) in the Preview mode.
    In the meantime, I suggest you rewrite the source code of your Paragraph element where the links are inserted, and also contact a developer to examine your https://www.mgcaledonian.com/ site because there is the main source of the bug.
    1636165651_6185e81383162_Bug webpage par
    Thank you.


  • Profile Image
    mgcaledonian13
    Answered on November 06, 2021 at 03:08 AM

    Thanks for your prompt reply.

    Rewriting it is not a problem as it was a "test" to see if it could done, maybe not the best idea though.
    Look forward to the Developers reply.

  • Profile Image
    Sam_G
    Answered on November 06, 2021 at 05:19 AM

    Hello Mgcaledonian13,

    Thank you for the information.

    We will notify you once we have an update.