Conditional text area question comes back blank after being submitted

  • Profile Image
    TheFinanciaArchitects
    Asked on April 03, 2014 at 03:48 PM

    Hi,

     

    I made my form and everything is great except for a few questions that are blank after it has been submitted. I know there was information in the text area field when it was submitted, it is even a requirement.

     

    I have it set up as a conditional question that uses a radio input to test the condition. If ture then it will give a text area to explain more in. The info is in there when I hit submit, but when I get the response back to my email the questions are left blank.

     

    I do have other questions that are exactly the same as the ones that are left blank and they work just fine. I have tried deleting the questions and the conditional statments, but it keeps doing it to only those questions. Why?

     

    Here is my form link: http://www.jotform.us/form/40922080106140

    It is questions:

    Conditional Question             /     Question left blank

    Do you have any health conditions? /        Conditions:

    Do you take medication?  /   Medication Name & Dosage:

    Do they have any health conditions?   /    Conditions:

    Do they take medication?  /   Medication Name & Dosage:

     

    Also it leaves off this question: Do you need to cover a dependent?   & leaves this next question blank: Names, Date of Births & Sex:

     

    Thanks!

     

     

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on April 03, 2014 at 05:53 PM

    Thank you for contacting us.

    You have changed the email notification template, so that the template is no longer auto-updating itself. It is possible that the form was updated and some field {tags} are out of date now.

    Can you please remove your current email notification, and then re-add a fresh one?

    Please give it a try to see if that makes any difference.