Advanded Design & Clone Template

  • Profile Image
    wjcottrell
    Asked on January 06, 2022 at 10:03 AM

    Hello,

    I know we have an enterprise account. Last night I signed into our "WJCottrell" account under the old version of Jotform. Under all forms I created two new forms


    IU Title: Seller Information Sheet

    IU Title: Buyer Information Sheet


    I am experiencing the following problems:

    1. When I try to get to the Advanced Designer to change the header colors the screen doesn’t fully load to give me access
    2. After Building the sheet, when I click Preview, I cannot see the changes. IT looks like the old form.

    Finally, I would like to create a new enterprise account for “Investors United Title Corp.” and have your team Copy these two forms and place them under this new account.


    Can you help?

  • Profile Image
    Collin_S
    Answered on January 06, 2022 at 10:38 AM

    Hi,

    Thank you for contacting us, this might be due to the form cache so I have cleared your form cache from our server-side, could you also please clear your browser cache and try again by following this tutorial:

    https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=en&co=GENIE.Platform%3DDesktop

    Once done please test again and let us know if you require any further assistance.

    Have an amazing day.

  • Profile Image
    wjcottrell
    Answered on January 06, 2022 at 01:36 PM

    Any update above?

  • Profile Image
    wjcottrell
    Answered on January 06, 2022 at 01:45 PM

    Hi Collin, Still have the same issue with the Advance design screen not fully loading. I tried this in Google Chrome and Firefox and am getting the same issue.

    In addition, I have updated the form in BUILD but when I toggle to "PREVIEW" none of the changes make there way over.

    Finally, I need to figure out how your team can clone these two templates into a new Enterprise account for us. The enterprise team cannot help yet. They need your team to make the transfer as they don't have access.

    Is all of this possible?

  • Profile Image
    wjcottrell
    Answered on January 06, 2022 at 02:04 PM

    Ok Colin, I think I know the issue. I think the fact I trying to do this on my non enterprise account while I have an existing enterprise account is creating the issue. Notice if you click the preview URL it takes you to a URL for my enterprise account.

    https://www.jotform.com/build/220047396911152#preview

  • Profile Image
    Mightor_M
    Answered on January 06, 2022 at 04:07 PM

    Hi,

    I'm brought to the preview page of the form when I clicked on the URL:

    1641503185_61d759d13cc9a_3.png

    We're you able to clear your browser cache? Do you experience this as well when viewing the form on another device?

    Kind regards,