What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Strange Character when passing values to another form -- using IE browsers

    Asked by pamds on April 21, 2014 at 04:48 PM

    Hi!

    I need your help once again if it's possible please...

    I have the following form: "http://form.jotformeu.com/form/41106465100338" that i want to pass his values to the following form: "http://form.jotformeu.com/form/41104205066339". The problem is that when it passes the values, puts a strange character '¶' in the middle and the target form doesn't work because of that.

    I've already created the form again from the begining and the problem is the same, the strange character is always sent to the target form.

    Anyone that could help me please? Thanks in advance...

     

    Paulo S.

    passing values problem target thanks jotformeu
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by jonathan on April 21, 2014 at 08:08 PM

    Hi Paulo,

    It look like you had deleted this form http://www.jotformeu.com/form/41106465100338 already. When I checked it was not available anymore.

    It is possible that the foreign character is due to the value of the field having such character also. 

    Can you restore the deleted form so that we can also check the fields you had on that form.

    When transferring value of form to another form, it will copy the value as is -- so, if the value have foreign character, that will be included also.

    Please update us.

    Thanks!

  • Profile Image

    Answered by pamds on April 22, 2014 at 04:30 AM

    Hi!

    I'm sorry about that... Maybe as i was running some tests i deleted the form.

    Here is the link to the form: "http://form.jotformeu.com/form/41107013509341"

    My last conclusion: It only happens in internet explorer, i tried in firefox, chrome and opera and it's working normal but in i.e. it puts that character...

    Anyone knows how i can resolve this?

    Thanks a lot!

    I'm sorry about the deleted form. Thanks for the support.

     

    Paulo S.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by jonathan on April 22, 2014 at 06:03 AM

    Hi Paulo,

    I was able to reproduced the issue when using IE8 or IE9 browser. But not on the other browsers like Chrome and Firefox

    The value of the 1st dropdown box when transferred to another form to pre-populate the field, there is foreign character included coming from this form http://www.jotformeu.com/form/41107013509341.

     

    Let me submit a ticket about this issue to our higher team support so that it can be investigated.

    You will be notified on this thread when status update is available.

    I can only suggest for now to at least inform your users regarding the issue on IE browsers, and they should try using a different browser for now.

    Inform us if you have further question.

    Thanks.

  • Profile Image

    Answered by pamds on April 22, 2014 at 06:33 AM

    Ok.

    I will wait...

     

    Thanks a lot for your support...

    Paulo S.

  • Profile Image

    Answered by pamds on April 29, 2014 at 09:54 AM

    Any answer to this question, please?

    Or... some code to introduce in the form code, that could detect the i.e. browser and then simply "cut" the last character of the "from" field if that's the case??!!

     

     

     

  • Profile Image

    Answered by EliezerN on April 29, 2014 at 11:03 AM

    Please let me inform you that we have not received any answered/update from our next level support team. So, it is sure they are still working on this issue.

    By the moment I cannot make up mind with an alternative solution to this issue, but I can make a search, maybe I can find something helpful. Otherwise, we will have to wait for the response from our dev team.

    Thanks for your patience

  • Profile Image

    Answered by pamds on April 29, 2014 at 11:41 AM

    Ok. Thank you.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by NeilVicente on May 31, 2014 at 12:10 AM

    This bug has been fixed.

    Cheers!