Widget shows please run this wizard

  • Profile Image
    Chelena
    Asked on April 28, 2014 at 04:54 AM

    Hi, I do experience a problem with all widgets. You can edit them from the ribbon, but as soon as you go to properties is the sidebar it displays "Please run this wizard" after close.

     

    Thank you.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on April 28, 2014 at 05:05 AM

    Hi,

    I can't seem to reproduce the problem you have described. Would you mind providing us steps on how to reproduce this problem?

    It's all good as of checking, check this:

    But before testing the widgets again, may I suggest you to clear your browser's cache first and see if that resolves the problem.

    Thanks!

  • Profile Image
    Chelena
    Answered on April 29, 2014 at 10:44 AM

    Thank you Elton for your quick nd thorough respons. You are very kind.

    I "played" with it again (the multiple select widget) and I know now what I did wrong. I renamed Widget Type "field" to my "unique name" as you would in Question because it is also the first on the list. Then you get the "run wizard" error and the options disappear.

    Thank you for your time.

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on April 29, 2014 at 11:45 AM

    It's good to know you find out what was wrong and managed to solve it.

    Feel free to contact us again if you need further assistance.

    Thanks

  • Profile Image
    coldplay2nd
    Answered on February 15, 2015 at 09:47 PM

    i had same problem, can u help me,

    Picture camera widget

    "Click to edit. Please run wizard"

     

    this my form id

     

    ?formID=50421802740444