Hide Empty Fields on Emails option is conflicting with 0 values on required fields

  • Profile Image
    occidentalhealingarts
    Asked on May 09, 2014 at 04:24 PM

    Please respond to this email.  I contacted you about 2 weeks ago and did not get a response.  

    When a client submits my Toxicity Questionnaire form, if there is a 0 in the total box the form will not be submitted.  A 0 is a valid number for my form and needs to be accepted.  Please tell me how I can fix this problem.  

    Thank You.  

    Lynn

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on May 09, 2014 at 06:42 PM

    Thank you for contacting us.

    We do reply to each message, so it is most probably that we did not receive your previous inquiry. We are sorry for this.

    According to my tests, the issue is related to enabled 'Hide Empty Fields on Emails' option on your form. For some reason, it is conflicting with the 0 values on required text boxes. I have submitted a bug report ticket about this issue, and once we have any updates on this, we will let you know.

    In the meantime, you can disable mentioned option.

  • Profile Image
    occidentalhealingarts
    Answered on May 12, 2014 at 02:41 PM
    Hi Mike,
    Thank you for the response. I will do what you suggested. Please let me
    know when the bug is fixed, as I would like to enable that feature.
    Have a wonderful day! [?]
    Lynn
    ...
  • Profile Image
    occidentalhealingarts
    Answered on May 12, 2014 at 02:51 PM
    Hi Mike,
    I disabled the hide empty fields on emails. Do I need to upload a new form
    ...
  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on May 12, 2014 at 04:46 PM

    @Lynn

    Do you mean to upload a new form to your webpage? If so, then the answer is no. You do not need to upload or update your form in your webpage as you are simply using the URL of the standalone version of your form(s), so it will automatically reflect the changes.

    We will inform you via this thread once the issue is resolved.

    Thanks for your understanding.

  • Profile Image
    occidentalhealingarts
    Answered on May 12, 2014 at 05:51 PM
    Thank you for the quick response! Lynn
    Sent from my iPhone
    ...
  • Profile Image
    liyam
    Answered on May 13, 2014 at 10:55 AM

    Hello Lynn,

    We have fixed the bug.  Please check your form and let us know if the problem persists.

    If you have other questions or concerns, please do let us know as well.

    Thank you for reporting this matter to us.

    Warm regards,
    -Liyam 

  • Profile Image
    occidentalhealingarts
    Answered on May 14, 2014 at 01:31 PM
    I just submitted a test form and it worked perfectly. Thank you! [?]
    Have an amazing day!
    Lynn
    On Tue, May 13, 2014 at 7:55 AM, JotForm Support Forum ...
  • Profile Image
    abajan
    Answered on May 14, 2014 at 04:21 PM

    Thanks Lynn. May you have an amazing day too :)