HTML format not appearing correctly in email submission

  • Profile Image
    Michelle McKinney 
    Asked on May 14, 2014 at 05:09 PM

    I used the default HTML settings for the notification email. The test email appears correctly (like a table which is what I prefer) but when I try to submit a request via the Jot Form, I get this (just a snippet of the full email) see below:

     

    Form URL: https://webapps.uc.edu/JotForms/forms/form/41333553888 

    Browser: Chrome

     

     

    SNIPPET--------------------------------------------------

    X-Related-FormID:41333553888

     

    Content-Type: text/html; charset="UTF-8"

    Message-Id: <20140514210300.F14DFC3B8@ucsyeel5.uc.edu>

    Date: Wed, 14 May 2014 17:03:00 -0400 (EDT)

     

    <html><body bgcolor="#f7f9fc" class="Created on Submission">

                <table bgcolor="#f7f9fc" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

                <tr>

                  <td height="30">&nbsp;</td>

                </tr>

                <tr>

                  <td align="center"><table width="600" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bgcolor="#eeeeee" >

                    <tr>

                      <td width="13" height="30" background="https://webapps.uc.edu/JotForms/forms/images/win2_title_left.gif"></td>

                      <td align="left" background="https://webapps.uc.edu/JotForms/forms/images/win2_title.gif" valign="bottom">

                          <img style="float:left" 

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on May 14, 2014 at 08:24 PM

    It seems like this form was generated using a JotForm Licensing. At any rate, let me suggest you to delete and rebuild the email alert. Then, submit a new form to see if it fixes the problem.

    Otherwise, if the problem continues, you might need to send a message to support@interlogy.com