not getting all of my forms.

  • Profile Image
    evideopr
    Asked on June 16, 2014 at 11:05 AM

    My form here:  http://www.evideoproductions.net/worksheet.html has been fill out a few times over the last few days and twice I have not received the results after my clients have told me that they have hit submit.  It's a lengthy form and its frustratisng for them to go anc fill it out again.  Please help!

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on June 16, 2014 at 01:40 PM

    I checked your form and found you've received quite a few submissions via your form with the last being on 6/13/2014.

     

    I decided to test this myself on my end and my test went through as I am unable to replicate the issue since everything on your form seems to be working normally. Please see my test screenshots below. I have also deleted it and credited the test submission back to your account. 

    Are you able to find out from your clients what browser|browser version they were using?

  • Profile Image
    evideopr
    Answered on June 16, 2014 at 02:13 PM

    I have no idea what bowsers that they are using.  They problem that I have found that they are having is that the captcha doesn't always show up.

  • Profile Image
    bob
    Answered on June 16, 2014 at 04:29 PM

    Thank you for your response.

    Upon checking I've just found that your form's captcha is working fine when exploring it from the form URL but not when I explore it from your website.

    Have you tried yet embedding your form using IFRAME method? If not, please just give it a try.

    While you are in edit mode on your Form Builder page, click ON reCaptcha button to reactivate it. See the screenshot below.

    Please get back to us with updates about your query.