Secure form submissions are not being received

  • Profile Image
    loganwolf
    Asked on August 27, 2014 at 04:34 PM

    Reported this problem earlier, we are not receiving form submissions.  After testing we narrowed it down to just the secure form submissions are not being shown on 'My Forms' results page.  Emails are being sent but no results

  • Profile Image
    steve
    Answered on August 27, 2014 at 06:30 PM

    Hello-

    Thank you for reporting this to us, and we're sorry for the inconvenience. I tested out one of your forms, and indeed the submission results aren't being sent as expected when under a secure connection. When non secure it works fine. Interestingly, I made a clone of the form and the everything works just fine both secure, and non secure.

    Here's the form of yours I used to test this.

    https://secure.jotform.com/form/20304648513

    I will escalate this issue to development to determine why the submissions aren't being received. Thanks for your patience while we look into this.

    Kind Regards

  • Profile Image
    eee
    Answered on August 28, 2014 at 04:22 AM

    Hey @loganwolf,

    I have just made test with one of your forms (https://secure.jotform.com/form/20324614533), and it's working without any trouble,

    Could you please confirm me before I close the ticket?

    Kindest Regards,

    - Ertugrul.

     

     

  • Profile Image
    steve
    Answered on August 28, 2014 at 05:36 PM

    Hello-

    I tested this on a secure form. Looks like everything's working as expected now.

    Please let us know if you have further questions with this, or need anything else.

    Thanks!