When you "Add existing contacts to Salesforce" through "Account" or "Contact" it throws an error message.

  • Profile Image
    iowamost
    Asked on October 02, 2014 at 03:23 PM

    I successfully integrated JotForm with SalesForce and mapped some of the fields, but when JotForm tried to move over the existing form submission, I got an error. Logged out tried again same error.

    It says "An error occured while saving your form #CaVb5fxs3BxVEb"

    Do you know what would cause this?

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on October 02, 2014 at 04:04 PM

    Hi,

    It is possible that the issue is not related to the integration itself, but could be to network related issue instead.

    Were you able to consistently reproduce this more than 1 or 2x already?

    Can you please try saving the jotform in your form builder again.

    It should also help if you can refresh the browser, close it and try re-login to JotForm  http://www.jotform.com/login

     

    Please update us if issue persist.

    Thanks.

     

  • Profile Image
    iowamost
    Answered on October 03, 2014 at 06:55 AM

    Thanks for your reply. Yes, I tried several times yesterday and just tried again today and I'm still getting the same error.

    Lara

  • Profile Image
    jedcadorna
    Answered on October 03, 2014 at 07:42 AM

    When you say "but when JotForm tried to move over the existing form submission I got an error". Where are you moving your data? or you see this message when you are trying to submit a form? 

    Can you please explain more how are able to reproduce this error message?

  • Profile Image
    iowamost
    Answered on October 03, 2014 at 07:58 AM

    Here are some details:

    I have an online application form. I already have 10 submissions. I then integrated with SalesForce. When I first setup the integration, JotForm asked if I wanted to copy the existing 10 submissions over into SalesForce and I said yes. I got the error. I logged out tried again several times. JotForm no longer asks if I want to copy the existing 10 submissions but that is what I am trying to do. Also, on the "My Integrations" tab in JotForm, it says I am integrated with SalesForce.

    Minor edits to the form just within JotForm save fine.

    Thanks.

  • Profile Image
    jedcadorna
    Answered on October 03, 2014 at 08:43 AM

    Thank you for clarifying on how you reproduce the issue and yes you are correct, I was able to see the error message, it seems that this only happens when you integrate to "Account". The error didn't show when I tried it on "Contacts" and "Leads".

    Let me submit a ticket to our 2nd level about this error so they can investigate on what's causing this. We'll inform you in this thread for updates.

  • Profile Image
    iowamost
    Answered on October 03, 2014 at 08:50 AM

    Thanks. Interesting because I get the error when syncing to Contact. Didn't even try Account or Leads. See attached picture.

  • Profile Image
    jedcadorna
    Answered on October 03, 2014 at 09:22 AM

    Thank you for confirming that. I tested again and it shows on and off when I tried it on "Contact". I'll add that to my notes.

    Thank you for rerporting this we'll inform you here once this is fixed.

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on October 09, 2014 at 06:25 AM

    @iowamost

    We have just applied a fix for this bug. Can you please kindly check on your end and confirm if the issue is completely resolved?

    Thanks!

  • Profile Image
    iowamost
    Answered on October 09, 2014 at 12:34 PM

    Thank you. I removed the SalesForce integration from JotForm. Then I readded it and told it to update Contacts. It seemed to integrate fine (i.e. no errors). However, I submitted a test application to see if it would sync to SalesForce. I submitted it at 6:33am (5 hours ago) and it has not shown up in SalesForce. Thanks for your help.

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on October 09, 2014 at 03:13 PM

    I have tried to open the Salesforce integration on your form, and I have received the following error:

    Logging you in to Salesforce

    Invalid username, password, security token; or user locked out.

    Can you try to redo the Salesforce integration to make sure that your Salesforce credentials are correct? Then, try to test it once again.

    Thank you.

  • Profile Image
    iowamost
    Answered on October 10, 2014 at 07:07 AM

    Just redid it all yet again and it worked. Thank you!