still not anything working.... the question is WHEN?

  • Profile Image
    ijsmale
    Asked on September 16, 2011 at 03:41 PM
    I have several sites using Jotform.... and a bunch of forms... nothing is working yet, and I changed the script in one form to "form.jotform.com" and it didn't work that way either. SO the question is WHEN will this all be resolved?Ian
  • Profile Image
    allanftd
    Answered on September 16, 2011 at 03:54 PM

    Hi Ian,
    We had to change the DNS IP addresses because of DDoS attack. The old IP address is probably cached on your end. Until your DNS cache is cleared:
    1. Use www.jotform.net to access your account and forms as usual
    2. Use form.jotform.com to link to your forms. Follow this format, http://form.jotform.com/form/<11-digit Form ID>
    We are working on getting things back to normal as soon as possible. You may follow us on Twitter for news and updates. Please accept our apologies for any inconvenience.
    Thank you,
    Allan
  • Profile Image
    ijsmale
    Answered on September 16, 2011 at 04:25 PM
    I have changed the script as you stated, and still nothing. This page here is the one where I edited the script. http://www.acmesafe.ca/contact.php
  • Profile Image
    aytekin
    Answered on September 16, 2011 at 04:31 PM

    Please change www.form.jotform.com to form.jotform.com.

  • Profile Image
    ijsmale
    Answered on September 16, 2011 at 04:46 PM
    OK that works, but previously I was using HTTPS for secure storage, when will that feature be active?
  • Profile Image
    mliz
    Answered on September 17, 2011 at 01:25 AM

    Hi ijsmale,

    I already have informed our administrators regarding the issue with
    SSL. My hunch is that it is affected with the ip address change of
    the DNS.

    Sorry for the inconvenience this may have caused.

    Regards,
    Mliz