My Form in the Edit Section is different than the Form on my website..

  • Profile Image
    wayneedham
    Asked on September 19, 2011 at 12:38 AM

    I set the link in my website and the form worked fine.  I made a couple changes to my form, and when I preview it from the edit window, it looks right, but when I preview it from the "my forms" window or when I view it on my site, it has the old version.  I even recopied the embeded link, but still the old version

  • Profile Image
    brx250
    Answered on September 19, 2011 at 12:51 AM

    Hi wayneedham,

    We had to change the DNS IP addresses because of DDoS attacks. The old IP address is probably cached on your end. Until your DNS cache is cleared, you can use www.jotform.net to access your account and to link your forms. You can also use https://secure.jotform.com for HTTPS/SSL connections.

    If you have further issues and concerns, please feel free to contact us again. Thank you for using JotForm.

    _____________________________________________    

    Albert  JotForm Support  

  • Profile Image
    wayneedham
    Answered on September 19, 2011 at 01:01 AM

    Perfect..  That was it.  Thanks

  • Profile Image
    brx250
    Answered on September 19, 2011 at 01:21 AM

    Hi there,

    We're glad you've sorted things out already. If you do need further assistance regarding to your forms, you are more than welcome to contact us again. Our team will be more than happy to help you with anything.

    Enjoy using JotForm!

    _____________________________________________    

    Albert  JotForm Support