DocuSign widget error: Invalid widget params.

  • Profile Image
    bhds
    Asked on December 01, 2014 at 08:48 PM

    An end user of one of our forms has informed us that she has not been able to use the DocuSign widget on the form, and has told us that instead of the username and email fields showing she sees the words "Invalid widget params" instead.

    Do you know of any situation where this can occur, and how we can troubleshoot?

    Thank you.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on December 01, 2014 at 10:16 PM

    Hi,

    I also was able to see this error when I initially load your jotform http://form.jotformpro.com/form/42954027489970  in my browser.

     

    even on the Form Builder, the widget has the same error message.

     

    It seems there is an issue with our DocuSign Widget as of this time.

    Can also try removing and adding back the widget to your jotform... try if it makes any difference.

    Although I already made the same test, and it did not work on my end.

    I will submit a bug ticket report to our higher team support so that they can investigate the issue with the widget.

    We will notify you here as soon as we have update on the fix.

    Thanks.

     

     

     

     

     

  • Profile Image
    widgets
    Answered on December 02, 2014 at 01:44 AM

    Hi @bhds thanks for reporting this problem. This should be fine now. But please do confirm if it works really well from your end. If it doesn't then please report back to us so that we can further investigate the problem.

    Regards,
    Widget Team

  • Profile Image
    TitusN
    Answered on August 30, 2016 at 02:04 AM

    Hello,

    We've made some updates to the DocuSign widget

    Please give it a try and let us know.