Conditionally hidden Matrix Dynamique widget inside form collapse not loading when conditions are met

  • Profile Image
    akt1
    Asked on January 01, 2015 at 08:09 PM

    Matrix Dynamique widget not loading when hidden by a radio button and a form collapse

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 02, 2015 at 03:06 AM

    Hello akt1,

    I did check your form and I am unable to replicate the issue you are having. The conditional "Matrix Dynamique" widget you have added inside a form collapse seems to display correctly. Please check the screenshot below:

     

    Have you embedded your form in your web page where it is not working? Please share the web page URL and we will take a look.

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    akt1
    Answered on January 02, 2015 at 11:14 AM

    That is strange when I open my test form this what I see, on my desktop or mobile

    I get the same in my real form which I would gladly share with you on a private thread

  • Profile Image
    akt1
    Answered on January 02, 2015 at 12:02 PM

    Upon further testing I found this problem depends on the browser you are using

    It does not happen using Chrome, but does in Firefox & IE

  • Profile Image
    raul
    Answered on January 02, 2015 at 01:09 PM

    Could you please let us know which versions of IE and Firefox are you using to test?
    I checked your form using IE11:

    and with Firefox 34

    And was able to see the "Cooking Equipment 2" field correctly.

    We'll wait for your response.
    Thank you.

  • Profile Image
    akt1
    Answered on January 02, 2015 at 03:25 PM

    Here are my screen shots

    On my pc and phone the only browser it works on is chrome, although I don't have IE on my phone

  • Profile Image
    Ben
    Answered on January 02, 2015 at 03:51 PM

    Hi,

    This is a somewhat known issue with iframes and FireFox, but this was resolved recently by our widgets department.

    I was able to recreate the same issue and see why it would not work in IE as well, and that is because of an error on the jotform itself.

    I believe that this error is not allowing the jotform to load properly causing this issue.

    I will raise this to our developers to inspect and they will update you through this thread as soon as the issue is resolved for you.

    Best Regards,
    Ben