Form is not sending submission to integrated salseforce contact.

  • Profile Image
    thechevra
    Asked on February 04, 2015 at 11:26 AM

    Hi -- below is the quick chain of correspondence thus far.  Thanks so much to Jeanette for her response!  We followed the suggestion below, but unfortunately, there is still an issue.  Our longer form (an event application) is not making it into Salesforce.  Our shorter form (request for more info, which we created last night) was making it in to Salesforce, but then when we edited it to add a field (and then remapped/embedded), it no longer went to Salesforce either.  Is there a glitch?  Is the functionality just erratic?  Or is there something basic we're doing wrong?

     

    Answered by Jeanette on January 30, 2015 at 01:19 PM

     

    Have you updated the embedded code on your Wix Site? I would suggest you to clone your working form to avoid messing with it, then after updating or enhancing the form, create a new integrate with salesforce and grab a fresh code to embed it in wix site.

    Asked by thechevra on January 30, 2015 at 11:30 AM

    The export to Salesforce did work for previous versions of our event application, but it doesn't work for the most updated version.  Could you please let me know how to fix this?  Thanks so much!

     

     

     

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on February 04, 2015 at 01:11 PM

    Hello thechevra,

    I'm sorry for the trouble caused to you.

    I did check your account and found that there are several registration and contact forms. I did check few of your last edited forms and they seems to be integrated correctly with salesforce account. Your form fields are also mapped correctly with the salesforce contact fields. 

    Can you please confirm what type of account you have with salseforce? Have you added any custom field in your salesforce account?

    I would suggest you to re-integrate your form with salseforce and see if that helps you.

    We will wait for your response.

    Thank you!