For some reason my submit button does not work on my website.

  • Profile Image
    mymarketingassistant
    Asked on February 15, 2015 at 01:27 AM

    I am struggling to find out why my "submit" button does not work on the jotfom in our webpage.

    This is the jotfom

    https://secure.jotform.co/form/50410725627854

    Our website isn't live as yet but a preview page is below

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on February 15, 2015 at 04:46 AM

    Hi,

    It's a possible conflict to the page between the form and your website scripts. Just simply re-embed the form using our iFrame method to fix that.

    http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

    Thank you!

  • Profile Image
    mymarketingassistant
    Answered on February 15, 2015 at 07:07 AM

    Thanks for the quick response.

    But unfortunately it did not work.

    I even placed it in a code block on my site as well.

    Any other suggestions?

  • Profile Image
    Shadae
    Answered on February 15, 2015 at 08:53 AM

    Hi mymarketingassistant,

    After reviewing your webpage, I am seeing that you form has not been embedded using the iFrame code.

    As stated by my colleague this issue appears to be caused by a conflict on your webpage, as there is no issue submitting the form when using the direct link.

    Please change the current embed method to the iFrame code, if you are still having the issue please allow the iFrame code to stay on the webpage so that we can inspect it.

    http://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

    Thank you.