Problem with submitting form. Just says please wait.

  • Profile Image
    Shadae
    Answered on March 03, 2015 at 02:49 PM

    Hi fire1,

    I do apologize for the issue that you are experiencing with having your form submitted.

    I was able to successfully submit your form and get redirected to the "Thank You" page.

    Can you confirm if you are still experiencing an issue? If so, are you using the direct form or do you have your form embedded on a webpage? If it is embedded, can you provide us with the URL?

    Thank you.

  • Profile Image
    fire1
    Answered on March 03, 2015 at 03:01 PM

    Hi,  Thanks for looking into this.

     

    I am having problem over different cities. I just tried this on another browser (Mozillia) that I rarely use and it still is giving me please wait. 

    Direct link to form and embedded on my website give the same results  - Please wait.  

     

    http://form.jotform.ca/form/43136510160239

  • Profile Image
    fire1
    Answered on March 03, 2015 at 03:09 PM

    Also fails over many different devices and locations, and  internet providers.

  • Profile Image
    Shadae
    Answered on March 03, 2015 at 03:28 PM

    Hi fire1,

    Thank you for providing us with more information regarding the issue that you are experiencing.

    Can you provide us with the URL for the page that the form is currently embedded on?

    Also, please clear your browser cache and inform us if you are still experiencing the issue.

    Thank you.

  • Profile Image
    fire1
    Answered on March 03, 2015 at 03:58 PM

     Took off website. Only use http://form.jotform.ca/form/43136510160239

     

    the ****261 is a clone giving same problem.

     

    Cleared cache  - Google , Mozillia, android etc. still giving  please wait

     

     

     

  • Profile Image
    Shadae
    Answered on March 03, 2015 at 04:19 PM

    Hi fire1,

    I am still unable to replicate the issue that you are experiencing. Please see the screenshot below of your form submitted in Google Chrome:

    Can you please inform us what versions of each browser you are using when you encounter this issue?

    We await your response. Thank you.

  • Profile Image
    fire1
    Answered on March 03, 2015 at 04:29 PM

    Not to worry.

    This problem is over many different PC's and browsers, locations.

    I have created an alternate form that works.

     

    Thanks for your help.

  • Profile Image
    Shadae
    Answered on March 03, 2015 at 04:37 PM

    Hi fire1,

    After reviewing your form some more, I believe the issue is being caused by the "Spacer" widget that you currently have added to your form.

    Removing the current spacer widget and adding back will resolve the issue on the current form.

    Please inform us if you need further assistance.

    Thank you.