What is causing my form to be omitted from certain browsers?

  • Profile Image
    indaloink
    Asked on October 27, 2011 at 02:40 AM

    To whom it may concern.

     

    I've just built a new website and the problem I'm having is that my form is not showing in all browsers. I've used Adobe BrowserLab to check what my website looks like in their list of browsers.

     

    My website looks fine in the following browsers:

    > IE 6.0 - Windows

    > IE 7.0 - Windows

    > IE 8.0 - Windows

    > Firefox 5.0 - Windows

     

    My form does not show in the following browsers:

    > IE 9.0 - Windows

    > Firefox 5.0 - OS X

    > Firefox 7.0 - OS X

    > Firefox 7.0 - Windows

    > Chrome 13.0 - Windows

    > Chrome 14.0 - Windows

    > Safari 5.1 - OS X

     

    I'm using Firefox 7.0.1 - Windows at work and Firefox 7.0 - OS X at home so I don't think the screenshots BrowserLab produced are all accurate. I also assume that some of the screen shots were taken before the page loaded completely.

    Please can you make sure there are no bugs that causes my form to break in certain browsers. I will really appreciate your help in this regards.

    Many Thanks

    Indalo Ink

  • Profile Image
    Hylix
    Answered on October 27, 2011 at 02:54 AM

    Ur form is showing fine for me in Chrome 13. 

    I think its because the screenshots you are talking about get taken before the site is completely done with loading the javascript for the form?

  • Profile Image
    indaloink
    Answered on October 27, 2011 at 03:55 AM

    I'm definitely having problems with IE 9.0. The form won't show, I've refreshed numerously.

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on October 27, 2011 at 04:00 AM

    Hi Indalo,

    Can you please re-embed your form using the iframe code? Please update us the result after re-embedding  your form so that we can continue to discuss the issue. Thanks in advance.