form analytics doesn't load on mac safari

  • Profile Image
    daviddekel
    Asked on May 13, 2015 at 10:15 PM

    i'm using version Version 8.0.5 (10600.5.17)

     

    and none of my form analytics are loading

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on May 14, 2015 at 12:07 AM

    Unfortunately, I do not have the hardware to test this. 

    But can you please share to us more details also.

    Was there any error message or hint visible when it did not work?

    Will help us also if you can share a screenshot on how it looks on your side.

    I did check it on other browser(Chrome and Firefox) using your account and it works so far.

     

    the problem could be specific to the device/browser you used.

    I will also seek assistance from other support member if they will be able to test on the device/browser combination mentioned.

    I will wait for more details you can provide also.

    Thanks.

     

  • Profile Image
    daviddekel
    Answered on May 14, 2015 at 01:22 AM

    http://prntscr.com/7504yv

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on May 14, 2015 at 01:30 AM

    Hi daviddekel,


    Apologies for any inconvenience this issue has caused you.

     

    This issue was now raised to and will be checked by our next level support. We will update you as soon as the issue is resolved.

     

    Regards.

  • Profile Image
    paulsimpson
    Answered on May 15, 2015 at 01:58 PM

    This has now been fixed. Thanks for reporting the problem and apologies for the inconvenience

    Regards

    Paul