email problems

  • Profile Image
    portaldidaque
    Asked on July 01, 2015 at 05:34 PM

    Hello,
    When I test my form, I revieve it with a blank email and the client doesnt recieve an email at all.
    So whats going on?

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on July 01, 2015 at 10:40 PM

    Hi portaldidaque, 

    Thanks for contacting us.

     

    I checked your form and I noticed that the condition for the hidden field is not being triggered. That is the reason why your client did not receive an email since the Hidden Field email is blank. Please give me more time to further check the issue. I will get back to you as soon as I get a result.

    Regards.

     

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on July 01, 2015 at 11:24 PM

    Hi portaldidaque

     

    As per further checking, the system is not reading the value of the field due to the label name is empty. Can you try doing the following steps for the issue to be fixed?

    1. Add label to Nome and Email field. Note that adding the label on the field will not be displayed in the Preview of the site. See demo below.

     

    2. Set the Autoresponder email recipient to Email field. See demo below.

     

    3. Edit the setup of the value of the field in the email content for both Notifier and Autoreponder email.

     

    Do let us know if you need further assistance.

     

    Regards.

     

     

  • Profile Image
    portaldidaque
    Answered on July 03, 2015 at 08:17 AM

    all fixed.. thanks!

    The client is receiving the email with a warning message:

    How do we eliminate this?

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on July 03, 2015 at 09:54 AM

    Hi portaldidaque,

    You are welcome. 

     

    Regarding your additional concern, I have moved it to a separate thread to better assist you. You can check it here. We will attend to it as soon as possible.

     

    Regards.