What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Email Notifications not being sent When PDF attachement is activated

    Asked by milkpond on July 16, 2015 at 06:30 AM

    Hi There

    I have set up a sender + recipient email so I receive order notifications directly to my email.

    Not sure why I am not receiving them,  my other identical (credit Card) form is working fine with the same conditions and email setup.

    This is the form which is working below:-

    http://www.jotform.com//?formID=41661987984878

    Please help me, going crazy with frustration. 

    Many thanks in advance

    Nadine

    Page URL:
    http://www.jotform.com//?formID=51941999642975

    receiving JotForm recipient sender recipient email
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by TitusN on July 16, 2015 at 08:32 AM

    Hello, 

    I ran standard checks against the email on the form - nothing stands out. 

    I'm currently testing out your form for possible causes - I'll keep you updated. 

    Thanks

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by TitusN on July 16, 2015 at 09:31 AM

    Hello, 

    I'm submitting a ticket reporting the following bug: 

    When the PDF attachment is activated, then the emails do not go through

    We noticed that the feature was previously activated on your form. 

    You will be updated on this thread when the issue is addressed. 

    Thanks

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by alp_deniz on July 16, 2015 at 01:53 PM

    Hello,

    The issue is now fixed.

    Kind regards