"Send email after submission" doesn't work anymore

  • Profile Image
    tmirtiful
    Asked on September 06, 2015 at 10:14 AM

    It worked in the beginning after I created the rules, worked for a while and suddenly it stopped sending emails anymore.

    I would like to know how to fix this.

     

    thanks in advance, Yoel

     

  • Profile Image
    Shadae
    Answered on September 06, 2015 at 04:31 PM

    Hi tmirtiful,

    After reviewing your account, I am seeing that you have two conditions setup to have emails sent to two different email addresses based on the selection made in your form.

    I checked both email addresses and I am seeing that there are both in our bounce list:

    I have removed the email addresses from our bounce list. You should start receiving email notifications once again.

    You may want to whitelist our IP addresses on your email server: http://support.jotform.com/help/145-Whitelisting-JotMails-IP-Addresses 

    I hope this helps, please inform us if you need further assistance.

  • Profile Image
    tmirtiful
    Answered on August 07, 2016 at 04:02 AM

    Hello,

    regarding this issue again, when I forward the submission from "tmirtiful@gmail.com" to my work mail at "yoel@tmir.org.il", it doesn't reach "yoel@tmir.org.il", it's gets lost somewhere on the way, I checked with the company that gives us internet support at tmir.org.il and they say it doesn't pass any filter scanning what so ever.

    the thing is when I forward this to a gmail maill it does go thorough. do you have any idead what can cause this? 

    I took off all of the ruling, thought it may be the problem but it's not.

    thanks, Yoel

     

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on August 07, 2016 at 06:07 AM

    I will address your new issue into a new thread. Here's the link: https://www.jotform.com/answers/900300