What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Unable to fill form fields when condition to update a matrix value is enable on this form.

    Asked by nmoore1127 on September 20, 2015 at 12:21 AM

    No longer able to type into the form once I added conditions.

    It was working and then suddenly stopped.

    http://form.jotformpro.com/form/52614915606961

    Page URL:
    http://form.jotformpro.com/form/52614915606961

    Screenshot
    form calculation then and
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by BDAVID on September 20, 2015 at 07:30 PM

    It's correct, disable that condition, I have cloned your form, and I can see when it's disable, then you are able to type, I will forward this to our second level, you will be notified about any updates.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by abajan on September 20, 2015 at 07:45 PM

    @nmoore1127

    In Chrome, upon cloning the form and then trying to load it, it wouldn't load. In fact, both the tab in which the form should have loaded and the one containing the form builder became unresponsive. After closing both tabs and reloading the form in the form builder, I examined its condition and noticed that it contained duplicate rules:

    Once I deleted the second one the form functioned just fine. Therefore, I would advise you to do likewise:


    Please let us know if this resolves the issue on your end.


    Thanks

  • Profile Image

    Answered by nmoore1127 on September 20, 2015 at 09:47 PM
    Hi, So bummed. I fixed my conditions and it still doesn't work in preview. I type a character, I see it for a second and then it's gone. I'm really hoping to use this form for my client. I even created a new form and the same thing happens. No problem entering text until I add conditions. Here's a screenshot. Same url as before.
    ...
  • Profile Image

    Answered by Sammy on September 21, 2015 at 07:22 AM

    One of our developers is currently looking into this issue, you will be notified as soon as the issue is resolved.

  • Profile Image

    Answered by nmoore1127 on September 21, 2015 at 07:23 PM

    Hi, Has anyone found a solution to this yet?

     

  • Profile Image

    Answered by Sammy on September 22, 2015 at 03:29 AM

    We haven't received any feedback from our development team regarding  the status. The issue is being treated with high priority and is currently under active investigation.

    Thank you for you patience.

  • Profile Image

    Answered by nmoore1127 on September 22, 2015 at 02:34 PM

    Thank you!